ISOTOTAL Quality First

PORTOFOLIUtakosan automotiv Membra a grupului Nursanlar din Turcia, Takosan Automotiv s.r.l. a luat fiinta in anul 2005, fiind principalul furnizor de tablouri de bord pentru fabrica Dacia-Renault.
GF casting GF Casting Solutions
GF Casting Solutions, a division of the Georg Fischer AG, realizes high-quality and complex casting solutions.
marca Marca Romania s.r.l.
Grupul italian Marca, deschide in 2003 langa Pitesti una din cele mai importante firme din Romania, specializata in injectia de materiale plastice si termoplastice tehnice cat si in proiectarea si constructia de matrite pentru injectie mase plastice.
asined ASINED AUTOMOTIVE s.r.l.
Compania are o activitate continua de productie, de aproape 20 de ani, in urmatoarele domenii: productie de mase plastice injectate si confectii textile destinate activitatilor industriale.
ACS AUTOMOTIVE COMPLETE SYSTEMS S.R.L.
Productie componente auto, membra a grupului "GRUP INDUSTRIAL COMPONENTE - GIC"
psapet PSAPET PROD COM S.R.L.
Prelucrari mecanice de inalta precize, din domeniul industriei aerospatiale, industriei auto si industriei constructoare de masini."
Duton Duton Plast Muscel S.R.L.
Amabalaje de unica folosita pentru industria alimentara si non-alimentara
roplast ROPLAST THERMO S.R.L.
Producator de tamplarie PVC."
Createms decor lux Createms Decor Lux :
CREATEMS DECOR LUX s.r.l. din Pitesti este specializata in executia la rosu sau la cheie a constructiilor civile si industriale de orice tip, in amenajari interioare si exterioare, renovari, finisaje
Agentie imobiliara
efian www.efian.ro
EFIAN Solutions este o societate care urmareste sa devina partenerul dumneavostra de incredere pentru furnizarea serviciilor de asistenta in contabilitate, resurse umane, si alte servicii de specialitate